yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir canipının münhal olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda dirilik zayiatının olma ihtimali güvenilir oranda düşmektedir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye edinmek, projenize oranlı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı kurmak midein İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten elan güçlü mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Bu kapılar sayesinde ani gelişen durumlarda binadaki tahliye meselelemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı terk etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Demetevler mahallesinde mevcut sorunletmeme İtfaaiye müfredatına muvafık şekilde yangın cıkış bapsı mimarilması gerekmektedir.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedili boyut çabucak bapnın olanaklı olan en azca dem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın merdiveni bapları çoklukla alevlere dayanıklı malzemelerden üretilir ve acil durumlarda kolay açılabilecek şekilde tasarlanır.

şayet bir kapının yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak acil çıkış kapısı alegori bina kesme aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile yangın kapısı aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe için mideyapısı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan ince kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının yükselmekı elan buna bağlamlı olarak daha bozuk olmaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen gestaltda imal edip, montaj ve onarma süreçlerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile zeval kızılıyoruz.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir müddet ısı ve alev intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Kaçış bâtınin kullanılmasına destur maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en mahdut basamak yaygınliği, konutlarda 100 mm’den ve sair kuruluşlarda 125 mm’ den az gayrimümkün. Her kaçış merdiveninin her iki yanı sıra cidar, korkuluk yahut hızmaşte bulunması gerekir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki olgun birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve modern layihamlarla birleştirerek dirim alanlarınıza kırat katmayı hedeflemektedir.

Yangın merdivenleri oflaz aydınlatılmalı ve mütenasip meselearetlemelerle belirtilmelidir. Evgin durumda insanların merdivenleri çabucak bulabilmeleri ve kullanabilmeleri önemlidir.

Report this wiki page